Wednesday, January 26, 2011

The strange things in Japan....

       Slm..hye u all!!..dh lame x update blog..bru kali ni berkesempatan...kali ini aku nak cerita cikit tentang benda pelik yang ada di Jepun...byk benda pelik yang ada di Jepun...orang dekat sana pelik2 belaka...banyak perkara pelik yang dieowg buat...memang terbaik la orang Jepun!!..kreatif dan inovatif betul..wakakaka...malas la aku nk celoteh banyak2 an...tengok jelaa ea...selamat terhibur...kih3..





Restoran yang ade di Jepun....sangat pelik...hahaha






Restoran jamban pun ada...





Tempat tidur dalam keretapi...special..kakahhh..





Benda tu pun boleh ganti payung ke?...huahuahua..





Tembikai 4 segi popular di Jepun...




Cara nak sejukkan maggie...wakakahhh




Parking basikal di Jepun...maju bro..





Kahwin dengan bantal...pelik2..hehehe





Pehh..banyaknye payung....kih3





Power Ranger dalam keretapi Jepun....hahaha





Bas sekolah pokemon..ada dekat Jepun je...hihihiiiii






Style an rambut orang Jepun...Akuza..gangster tu...he3

    Rasenye cukup la gambar yang aku tunjuk dekat korang ini...dah tergelak besar aku tengok gambar ini...memang pelik betul la orang Jepun...kreatif dan inovatif tahap gaban...hahaha...(n_n)


Sekian dari Hazwan@Iwan@Torok




Thursday, January 20, 2011

Rempuh halangan di petang hari...

       


        slm...hye sume!!..lame da x update blog ni...baru kali ni ade chance..hehe..kali ni aq nk citer ckt pengalaman aq kt tmpt rempuh halangan..first time la aq g tempat 2...mmg besh giler!!.adventure la game yg de kt situ...hehehe...aq nekad g ngn mbr aq..da bosyan btul kt uitm ni...da nk senja time 2..seram sejuk juga aq  masuk dlm hutan 2 an..rase lain mcm je..tp xde pe2 yg berlaku..kteowng keluar ngn selamat..alhamdulilah...hahaha...







Aq bersama Aman Damai di tmpt rempuh halangan...







Jejaka idaman Uitm Segamat...wakakaka








Bertanding sape lagi lame boleh bertahan...ha3






Yang mne ag ensem?...hahaha





Game yg ade kt sne...agk buruk...hehehe







Gagah an..hahaha







Jom jadi Tarzan!!!...kakakahhh




video

Video time aq praktikal jadi tarzan...cuak jgk bru first time an...hehehe





       Rasenye itu jela yang saye dpt kongsi dgn korg sume..pengalaman yg menarik la dpt g tempat cmni...even dlm uitm je an...huhu...macam nk pergi rempuh halangan lagi r next time...tgok r cmne an...k la..sekian...slm...n_n 







Tuesday, January 11, 2011

Kereta Idamanku...

    

           Slm semua!!..kali ini aku nk cerita cikit tntg kereta idamanku...aku mmg minat dgn kereta..xtaw la kenapa...maybe aq dilahirkan untuk menjadi racer kereta kot...poyo je..hahaha...aq suke kereta yg sport dan da siap modified...for example kereta yg aku minat like bmw,ferrari,lamborghini,carera gt,mustang dan byk lagi r...memang minat giler la!!...beshnye kalau dpt pakai..bile la agaknye ea...xsbr rsenye...hehehe...dibawah ni aku tunjuk la kereta2 idaman aku..kowg tengok la ea..konpom geram je tengok nt..hehehe...(n_n)






Lamborghini Gallardo







BMW 3 series






Ferrari Enzo







Carrera GT






Chevrolet Camaro







Mitsubishi Lancer Evolution







Subaru Impreza





Mazda RX7





Mini Cooper





Hummer



                                        Sekian dari Hazwan@Iwan@Torok







Monday, January 10, 2011

10 Ciri2 Lelaki Idaman Wanita


      Berdiri di hadapan cermin, lihat diri anda. Adakah anda setampan Shah Rukh Khan? Adakah otot-otot anda segagah Arnold Schwarzenegger?

     Dengan ketinggian yang anda ada, mampukah anda memikat model secantik Nasha Aziz? Adakah gaji anda cukup lumayan bagi menakluki hati gadis-gadis jelita untuk dijadikan isteri?

      Sambil berdiri di hadapan cermin, tanyakan soalan ini, “Adakah aku memiliki ciri-ciri lelaki yang diidamkan wanita? “Kalau masih belum pasti, di bawah ini adalah 10 lelaki yang paling dikehendaki oleh kaum Hawa..Calon-calonnye adalah:


1. Yang bercita-cita besar untuk menolong orang lain yang memerlukan, bukannya hidup dilamun angan-angan dan perlu ditolong.

2. Yang tidak malu berkata; “Saya minta maaf, sayalah yang bersalah.”

3. Yang dapat melihat pelbagai pengaruh buruk cuba merosakkan hidupnya tapi tanpa ragu-ragu berkata ” TIDAK”.

4. Yang meletakkan urusan Tuhan melebihi segala-galanya.

5. Yang membuat sesuatu,misalnya melaksanakan impiannya, dengan bersungguh-sungguh dan apabila berjaya, dia menghadiahkan setinggi-tinggi perhargaan kepada orang-orang yang membantunya.

6. Yang sentiasa tersenyum, merendah diri dan mesra dengan sesiapa sahaja tanpa mengira darjat dan kedudukan.

7. Yang melihat kesilapan diri sendiri sebelum melihat kesilapan orang lain.

8. Yang sedia mencurahkan wang, masa dan kebolehannya kepada orang lain tanpa memikirkan balasan.

9. Yang sentiasa berusaha untuk menjadi contoh terbaik kepada anak-anaknya daripada hanya beromong kosong mengenai hal tersebut.

10. Yang membawa anak-anak ke rumah ibadat, bukannya menghantar mereka ke sana.

          Adakah ketampanan, gaji dan otot-otot sasa di badan anda relevan dengan ciri-ciri di atas?...emmm..Lu Pikir La Sendiri!!..renungkanlah wahai kaum Adam skalian....hehehe







                                                     Sekian dari Hazwan@Iwan@Torok

Sunday, January 9, 2011

Koleksi Kereta Mewah Sultan Brunei.....

     
       
       Sultan Brunei kaya giler!!..aq rase beliau lebih kaya daripada sultan2 kt Malaysia..harta beliau bermillion3 agknye...yelaaaa,negeri kaya dengan minyak an,meti an sultannye kaya raya...hehehe...em..koleksi kereta mewah beliau mmg banyak...satu gudang taw...banyak betul jenis kereta yang aku minat ada such as Ferrari,Lamboghini,Mustang,Chevrolet Camaro,Audi and so on...memang geram je aku tengok...banyak sangat kereta..agknye hari2 tukar kereta kot...tgok mood la nak pakai kereta apa an...kih3...cube la bagi aku Lamboghini sebiji...pergi bro!!!..beshnye!!..rsenye dunia ini ana yg punye...wuaahaha...bile la aku dpt pakai kereta mewah cmtu..rasa teringin plk...xpe2,sabar la Hazwan...mungkin ada rezeki ko nanti...insyaAllah...Video di bawah ini adalah koleksi kereta mewah Sultan Brunei...kowg tgok la ea!!!...terliur la klo tgok...jangan jeles...hehehe....








      Apa pendapat kowg?...ok x video ini...rasa geram je an...sama la ngn aku..geram je tengok...hahaha...tapi difikirkan balik macam membazir je..membazir duit rakyat je an...teruk2....cube r duit itu dibuat kebajikan kepada rakyat Brunei...kan ag bagus...xpun bagi kat aku..boleh r angkut sebiji Nissan Fairlady...xgitu kawan2?...betul an...an3..hahaha...(n_n)


Sekian dari Hazwan@Iwan@Torok